White-browed Meadowlark
Sturnella superciliaris
Classification
- Class
- Aves
- Order
- Passeriformes
- Family
- Icteridae
The white-browed meadowlark (Leistes superciliaris) is a passerine bird in the New World family Icteridae. It was formerly named white-browed blackbird but is not closely related to the red-winged blackbird group. The white-browed meadowlark breeds in north-eastern Brazil and in southern South America from south-western Brazil through Paraguay, Uruguay and Argentina.
La Sturnelle à sourcils blancs (Leistes superciliaris) est une espèce d'oiseaux de la famille des ictéridés, native d'Amérique du Sud. Répartition La Sturnelle à sourcils blancs se retrouve dans l’est, l’ouest et le sud du Brésil, le Paraguay, l’Uruguay, l’ouest de la Bolivie, l’extrême sud-ouest du Pérou et le nord de l’Argentine. Habitat La Sturnelle à sourcils blancs fréquente les champs, les pâturages et les zones agricoles.
La pecho colorado, loica cejiblanca, loica argentina (Leistes superciliaris) es un ave paseriforme de la familia Icteridae que habita en el continente americano. Pese a su nombre y color, pertenece al mismo género que los praderos, y está menos relacionado con el grupo de los tordos capitanes. Distribución y hábitat Esta ave vive en el noreste de Brasil y en la parte sur de Sudamérica, a lo largo de Paraguay, Uruguay y Argentina.
Distribution
More from the same family
Greyish Baywing
Agelaioides badius
IcteridaeAgelaioides fringillarius
Agelaioides fringillarius
IcteridaeUnicolored Blackbird
Agelasticus cyanopus
IcteridaeYellow-winged Blackbird
Agelasticus thilius
IcteridaeScarlet-headed Blackbird
Amblyramphus holosericeus
IcteridaeForbes's Blackbird
Anumara forbesi
IcteridaeYellow-rumped Cacique
Cacicus cela
IcteridaeGolden-winged Cacique
Cacicus chrysopterus
Icteridae