Rufous Nightjar
Antrostomus rufus
Classification
- Class
- Aves
- Order
- Caprimulgiformes
- Family
- Caprimulgidae
The rufous nightjar (Antrostomus rufus) is a species of nightjar in the family Caprimulgidae. It is found in Argentina, Bolivia, Brazil, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Saint Lucia, Suriname, Trinidad and Tobago, and Venezuela. Taxonomy and systematics The rufous nightjar was described by the French polymath Georges-Louis Leclerc, Comte de Buffon in 1780 in his Histoire Naturelle des Oiseaux.
L'Engoulevent roux (Antrostomus rufus) est une espèce d'oiseaux d'Amérique appartenant à la famille des Caprimulgidae. Habitat Il fréquente les savanes et forêts jusqu'à 1000 m d'altitude. Répartition et sous-espèces Selon la classification de référence du Congrès ornithologique international (version 15.
El chotacabras colorado, chotacabras rojizo, chotacabras rufo, chotacabra castaña, atajacaminos colorado, tapacamino moreno, aguaitacamino rufo, guardacaminos colorado o pocoyo rojizo (Antrostomus rufus) es una especie de ave de la familia Caprimulgidae que vive en Centro y Sudamérica. Distribución Se encuentra en Argentina, Bolivia, Brasil, Colombia, Costa Rica, Ecuador, la Guayana francesa, Guyana, Panamá, Paraguay, Perú, Santa Lucía, Surinam, Trinidad y Tobago y Venezuela. Hábitat Sus hábitats naturales son los bosques tropicales, tanto húmedos como secos, también puede vivir en…
Distribution
More from the same family
Common Nighthawk
Chordeiles minor
CaprimulgidaeNacunda Nighthawk
Chordeiles nacunda
CaprimulgidaeShort-tailed Nighthawk
Lurocalis semitorquatus
CaprimulgidaePauraque
Nyctidromus albicollis
CaprimulgidaeSilky-tailed Nightjar
Antrostomus sericocaudatus
CaprimulgidaeSpot-tailed Nightjar
Hydropsalis maculicaudus
CaprimulgidaeOcellated Poorwill
Nyctiphrynus ocellatus
CaprimulgidaeBand-tailed Nighthawk
Nyctiprogne leucopyga
Caprimulgidae