Greater Long-fingered Bat
Miniopterus inflatus
Classification
- Class
- Mammalia
- Order
- Chiroptera
- Family
- Miniopteridae
The greater long-fingered bat (Miniopterus inflatus) is a species in the family Miniopteridae. It is found in Cameroon, Central African Republic, Democratic Republic of the Congo, Equatorial Guinea, Ethiopia, Gabon, Guinea, Kenya, Liberia, Mozambique, Namibia, Rwanda, Tanzania, Uganda, and Zimbabwe. It roosts in caves.
Miniopterus inflatus est une espèce de chauves-souris de la famille des Miniopteridae. Cette espèce se rencontre principalement dans la partie centrale du continent africain : Cameroun, République démocratique du Congo, République centrafricaine, Rwanda, Kenya. Nom vernaculaire Le nom vernaculaire de Miniopterus inflatus, en France, est Minioptère à couronne ou Grand minioptère.
Miniopterus inflatus es una especie de murciélago de la familia Vespertilionidae. Distribución geográfica Se encuentra en Camerún República Centroafricana, República Democrática del Congo Guinea Ecuatorial Etiopía Gabón Guinea, Kenia Liberia Madagascar Mozambique Namibia, Ruanda, Tanzania, Uganda Zimbabue. Hábitat Su hábitat natural son: las cuevas Referencias SCHLITTER, D.
Distribution
More from the same family
Little Bent-winged Bat
Miniopterus australis
MiniopteridaeAsian Long-fingered Bat
Miniopterus fuliginosus
MiniopteridaeSoutheast Asian Long-fingered Bat
Miniopterus fuscus
MiniopteridaeSmall Melanesian Bent-winged Bat
Miniopterus macrocneme
MiniopteridaeMaghrebian Bent-wing Bat
Miniopterus maghrebensis
MiniopteridaeLarge Bent-winged Bat
Miniopterus magnater
MiniopteridaeNatal Long-fingered Bat
Miniopterus natalensis
MiniopteridaeAustralian Long-fingered Bat
Miniopterus orianae
Miniopteridae