Natal Long-fingered Bat
Miniopterus natalensis
Classification
- Class
- Mammalia
- Order
- Chiroptera
- Family
- Miniopteridae
The Natal long-fingered bat (Miniopterus natalensis) is a species of vesper bat in the family Miniopteridae. It can be found in Angola, Botswana, Democratic Republic of the Congo, possibly Eswatini, Ethiopia, Kenya, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibia, South Africa, South Sudan, Tanzania, Uganda, Zambia, and Zimbabwe. It is found in dry savanna, moist savanna, Mediterranean-type shrubby vegetation, caves, and hot deserts.
Miniopterus est un genre de chauves-souris, le seul de la famille des Miniopteridae. Ce genre était auparavant placé dans sa propre sous-famille (Miniopterinae) dans la famille des Vespertilionidae, mais il est maintenant placé dans sa propre famille. Seule l'espèce Miniopterus schreibersii est présente en Europe.
Miniopterus natalensis es una especie de murciélago de la familia Vespertilionidae. Distribución geográfica Se encuentra en Angola Namibia Botsuana, Sudáfrica Lesoto Zimbabue Suazilandia Mozambique Malaui Zambia Tanzania República Democrática del Congo, Kenia, Arabia Saudita y Yemen. Posiblemente en Uganda Etiopía y Sudán.
Distribution
More from the same family
Little Bent-winged Bat
Miniopterus australis
MiniopteridaeAsian Long-fingered Bat
Miniopterus fuliginosus
MiniopteridaeSoutheast Asian Long-fingered Bat
Miniopterus fuscus
MiniopteridaeGreater Long-fingered Bat
Miniopterus inflatus
MiniopteridaeSmall Melanesian Bent-winged Bat
Miniopterus macrocneme
MiniopteridaeMaghrebian Bent-wing Bat
Miniopterus maghrebensis
MiniopteridaeLarge Bent-winged Bat
Miniopterus magnater
MiniopteridaeAustralian Long-fingered Bat
Miniopterus orianae
Miniopteridae