Brown-throated Sloth
Bradypus variegatus
Classification
- Class
- Mammalia
- Order
- Pilosa
- Family
- Bradypodidae
The brown-throated sloth (Bradypus variegatus) is a species of three-toed sloth found in the Neotropical realm of Central and South America. It is the most common of the four species of three-toed sloth, and is found in the forests of South and Central America in countries such as Bolivia, Brazil, Colombia, Ecuador, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, and Venezuela. Although they once lived in Argentina, they are now believed to be extinct there.
Le Paresseux à gorge brune (Bradypus variegatus), nommé aussi Paresseux tridactyle de Bolivie, est une espèce de paresseux d'Amérique centrale et du Sud. C'est l'espèce la plus répandue et la plus commune au sein du groupe, rencontré dans de nombreux types d'environnement différents, incluant les forêts tempérées sempervirentes et les forêts sèches et dans des zones naturelles hautement perturbées. C'est un animal solitaire, qui se nourrit de feuilles de nombreuses espèces d'arbres.
El perico ligero, perezoso o perezoso bayo (Bradypus variegatus) es una especie de perezoso tridáctilo de la familia Bradipodidae, perteneciente al orden Pilosa, propia de Centroamérica y Sudamérica. Fue declarado cómo símbolo nacional de Costa Rica, representando la fauna de este país. Es la especie más distribuida y común del grupo, hallándose en muchos y diferentes ambientes, incluyendo selvas siempreverdes, bosques secos y áreas naturales profundamente perturbadas.
Distribution
More from the same family
Pale-throated Three-toed Sloth
Bradypus tridactylus
BradypodidaeNorthern Maned Sloth
Bradypus torquatus
BradypodidaePygmy Three-toed Sloth
Bradypus pygmaeus
BradypodidaeGiant Anteater
Myrmecophaga tridactyla
MyrmecophagidaeSouthern Tamandua
Tamandua tetradactyla
MyrmecophagidaeLinné's Two-toed Sloth
Choloepus didactylus
MegalonychidaeHoffmann's Two-toed Sloth
Choloepus hoffmanni
MegalonychidaeCommon Silky Anteater
Cyclopes didactylus
Cyclopedidae